MN-Brands
More Natural Beauty

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Maria Norrman on kauneudenhoidon ja kosmetiikkatuotteiden ammattilainen, joka on työskennellyt USA:ssa, Englannissa, Ruotsissa ja Suomessa johtavien tuotemerkkien ja yritysten parissa. Maria perusti MN-Brands 2011, koska hän uskoi luonnolliseen kosmetikkaan.

“Luonnonmukainen valinta on aina parempi myös meille ihmisille. Tämän vuoksi valitsin työskennellä nimenomaan sellaisten kosmetiikkabrändien kanssa, jotka ovat hyväksi niin meille ihmisille, eläimille kuin luonnolle. Olen omissa ihonhoitotuoteissa ja meikeissä pitänyt erittäin tärkeänä puhtautta ja myrkyttömyyttä. Perustin MN-Brandsin, koska haluan opastaa muitakin käytämään turvallisempia vaihtoehtoja. Uskon parempaan tulevaisuuteen puhtaan ja turvallisen kosmetiikan kanssa. Meidän tulee olla tietoisia siitä, mitä laitamme ihollemme, ja tämän vuoksi on toimittava. Toivon, että haluat olla mukana tässä!

Be well & Stay healthy” - Maria, CEO of Mn-brands Oy

Tuotesarjoja luonnollisen
ihonhoidon huipulta

MN-Brands Oy on luonnolliseen kauneudenhoitoon keskittynyt myynti- ja markkinointiyritys. Tehtävänämme on tarjota parhaita mahdollisia luonnollisia tuotesarjoja ja varmistaa niiden menestyminen markkinoilla. Intohimo laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvät suhteet yhteistyökumppaneihimme ovat toimintamme kulmakiviä! MN-Brands Oy kuuluu tanskalaiseen Conscience A/S yritysryhmään, jolla on pitkät perinteet pohjoismaisilla kauneudenhoitomarkkinoilla ja toimintaa Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Jälleenmyyjäksi

Tarjoamme maailman parhaita luonnollisia ja puhtaita tuotteita, jotka ovat tunnettuja ja suosittuja brändejä. Saat meiltä laajan myynnin tuen, koulutuksen tuotteisiin sekä tuoreimmat kuulumiset maailmalta. Valmennamme henkilöstösi kattavasti, osallistumme aktiivisesti markkinoinnin ja promootioiden suunnitteluun. Teemme lehdistökampanjoita tuotemerkeistämme ja yhteistyötä eri kauneusbloggarien ja influencereiden kanssa. Lisäksi tuotamme jatkuvasti uutta upeaa sisältöä tuotemerkiemme omiin sosiaalisen median kanaviin. Näin varmistamme, että mahdollisimman moni kuulee loistavista tuotteista. Meillä on jälleenmyyjiä ympäri Suomea, ja etsimme jatkuvasti lisää uusia yhteistyökumppaneita!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!