Kauneutta luonnosta ja tieteestä

Vuodesta 1985 Jurlique on ollut edelläkävijä luonnollisissa ja korkea-tehoisissa ihonhoitotuotteissa. Jurliquen tavoite on tarjota puhdasta ja tehokasta ihonhoitoa luonnollisesti sekä uusimpia innovaatioita ja tiedettä hyödyntäen. Monet Jurliquen raaka-aineet ovat luonnollisia vaihtoehtoja yleisesti käytössä oleville synteettisille aineille. Jurlique noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita.

Jurlique

Vuodesta 1985 edelläkävijä luonnollisessa ja korkea-tehoisessa ihonhoidossa

Raaka-aineista yli 95% luonnollisia ja orgaanisia
Laaja tuotevalikoima

Oma NASAA-sertifioitu luomumaatila Australiassa, josta raaka-aineet tulevat

Salonkikäyttöön omat tuotteet ja hoito-ohjelmat

Upea ja laaja tuotevalikoima

Jurliquelta löytyy tuotteet niin hemmotteleviin hoitoihin salonkikäyttöön kuin myyntiinkin. Salongeille tarjoamme myös koulutuksen Jurlique-hoitoihin. Olemme saaneet erityistä kiitosta kauneushoitola-asiakkailtamme tuotteista, jotka todella antavat hoidoissa asiakkaille näkyviä tuloksia.

Jälleenmyyjäksi

Jurliquen suosio on kovassa kasvussa. Se koetaan todellisena luomu-luksuksena, joka kiinnostaa kauneudestaan huolehtivia ihmisiä. Hyödy luonnollisesta trendistä ja kasvata myyntiäsi ottamalla Jurlique valikoimiisi!

Haluatko kuulla lisää luonnollisen ihonhoidon edelläkävijästä, nähdä hinnastomme tai sopia tapaamisen edustajamme kanssa? Ota yhteyttä!